Čo sme nafotili v Budapešti?

07.Apr 2018, 13:50

Všetko to začalo jedného chladného dňa v Bratislave.

Chalani z Iron and Wind opätovne navštívili naše hlavné mesto a ja som sa s nimi veľmi rád po dlhšej dobe stretol. Priebeh stretnutia začal klasicky. Sadli sme si na kávu a každý začal rozprávať svoje plány na novú sezónu.

Z dielne Atno Forge (projekt zameraný na prerábky motoriek, ktorý bude súčasťou Öntöde).

Aktuálne pracujú na projekte/priestore Öntöde, v ktorom by radi zastrešili všetko, čo ich baví. Motorky, servis, kaviareň, umenie, všetko, na čom im záleží a majú radi. Keď nám predstavovali tento projekt, nemohol som si nevšimnúť ich priestory. Betón, kov, drevo, veľké okná, … Kedy tam môžeme ísť fotiť?

Tak znela moja prvá otázka. Ešte v ten deň sme sa dohodli na termíne. Zavolal som si na pomoc Maťa z The Vision Photos (facebook, instagram), Natáliu (patáliu) a Peťa (jesus christ) Dóžu. Výsledok?

Sezóna sa nám tento rok mierne oneskorila, takže máme viac času na prípravu. Do CityRider portfólia sme zaradili kvalitné produkty od Fjällräven. Ich preslávený materiál G-1000 je vyvinutý tak, aby vydržal. Navoskuj si ho a užívaj si príjemný a zároveň funkčný materiál.

Jazdenie je vždy zábavnejšie vo dvojici. Model - pánske kevlarové rifle od KLMwear, model Transfagarasan. Dámske KLMwear nohavice, model Saranda, Fjällräven košeľa, DMD prilba.

REV’IT, Fjällräven, KLMwear - dámske oblečenie, ktoré ocení každá riderka. Áno, môžeš mať aj bezpečnú a kvalitnú bundu, ktorá vyzerá elegantne.

Čierna vesta od KLMwear obohatí tvoj šatník a vďaka novému chrániču na chrbát poskytuje prvotriednu ochranu. Košeľa Dickies z bavlneného flanelu ťa zahreje aj počas chladnejších dní. REV’IT topánky Marshall - pri nosení ani necítiš, že sú to moto topánky.

Biltwell nám tento rok pripravil úchvatné farby - obľúbený model Gringo. Vesta KLMwear je vhodná aj pre dámy.

Pánska celoročná bunda od Tucano Urbano.

Pánske a dámske nohavice od KLMwear - taliansky denim, nemecký kevlar, slovenská výroba. Bezpečnosť a štýl v jednom.

Ak hľadáš exkluzivitu, ktorá nie je pre každého, nájdeš u nás aj produkty od Kalup Machine. Prilba Biltwell Lane Splitter.

Aj tu by som sa veľmi rád poďakoval Maťovi z The Vision Photos, Natálii, Peťovi, kamarátom z Öntöde, Atnoforge, Iron and Wind a Kovimu, ktorý na všetko dohliadal. Nezabudnite všetkých podporiť a sledovať na sociálnych sieťach.

Dúfam, že sa vám páčia naše novinky a že sa tešíte na novú sezónu tak, ako my.

#Marek

Predchádzajúci príspevok Následujúci príspevok