Kriega US20 - Drypack

06.Jul 2020, 09:06

Predstav si batožinu na moto, ktorá je praktická, ľahká, zároveň odolná, jednoducho sa montuje, vieš si ju zobrať so sebou alebo nahodiť aj na ďalšie motorky a ak Ti náhodou nestačí veľkosť, vieš si jej kapacitu jednoducho zväčšiť.

Kriega DryPack je systém batožín na moto, ktoré sú vyrobené z odolnej a vodoodolnej Cordura látky. Všetky veľkosti sú doplnené vodoodolnou odnímateľnou podšívkou. Montáž na motorku je pomerne jednoduchá, niekedy si to však vyžaduje trošku predstavivosti.

Ja som to skúšal na Kawasaki Zepyhr 1100, ročník 1992. Výhoda spočíva najmä v tom, že som si nemusel zháňať držiaky na kufre, využil som samotnú motorku a jej kostru.

V prvom rade je nutné vymyslieť, kam umiestniť slučky, o ktoré pripevníš háčiky. Týmito háčikmi následne pripevňuješ batožinu k motorke. Všetky materiály sú pevné, vyrobené, aby vydržali, nemusíš sa teda báť ich poriadne utiahnuť.

Kúpou jednej tašky to však nekončí, Kriega Drypack sú predpripravené na pripojenie ďaľšej batožiny. Kombináciou jednotlivých veľkostí si vieš zväčšiť kapacitu až na 70l. S tým sa už dá pracovať a môžeš vybehnúť aj na dlhšie výlety.

Model US20 obsahuje aj prídavný pás cez rameno, takže si vieš batožinu vziať aj pohodlne so sebou. Dokonca si vieš z dostupných pásikov vytvoriť aj ďalší pás, ktorý si zapneš okolo pásu a môžeš jazdiť s batožinou pripevnenou na sebe. Načo? Lebo môžeš :)

Kriega batohy využiješ nielen na cestovanie, ale aj bežné jazdy po meste alebo výlety okolo komína. Je to poriadny kus príslušenstva, ktorý ti vydrží dlhé roky. Hodí sa ti, keď si chceš jednoducho a pohodlne vyriešiť batožinu na svojej motorke.


Marek CityRider

Predchádzajúci príspevok Následujúci príspevok