Ako sa zazimovať

07.Nov 2016, 14:23

Poď sa zazimovať do CityRider Bratislava!

Prišiel november a s ním čoraz menší počet jazdcov na cestách. Je to tak trochu logické, nie každý má skúter na jazdenie do práce a nie každý znesie zimu. Neostáva nič iné, iba zazimovať motorku a čakať, kým nevyskočí teplota opäť na príjemnejšie čísla. Ale Ty, čo chceš jazdiť naďalej, Ty zazimuj radšej seba.

Čo na to potrebuješ? Jednoznačne si vyber bundu alebo kabát, ktorý je na to určený. Vetruvzdorná stránka materiálu je jednoznačne to, čo Ti zabezpečí pohodlie a teplo. Nezabudni na bezpečnosť - možnosť vložiť chrániče. Štýl už potom nechám na Teba, ale predstav si bundu, s ktorou môžeš ísť do práce, v piatok večer na pivko a zároveň Ťa ochráni a udrží v teple aj na skútri.

O Termoscude som toho napísal už veľa. Vyzerá to smiešne? Možno. Vyzerá to neprakticky? Tak s tým nemôžem súhlasiť. Na jazdenie s Termoscudom si veľmi rýchlo zvykneš. Je vyrobený na konkrétne modely a preto sadne presne. Kľudne sa u nás zastav a namontujeme ho spolu.

Rukavice! Nie je nad poriadne rukavice. Možno si hovoríš, že 5 minút zimy na skútri vydržíš, no z dlhodobého hľadiska by si mal myslieť v prvom rade na svoje zdravie. Nepodceňuj vplyv nízkych teplôt na kĺby - zápal môže byť hneď za rohom. Alternatívou, alebo dokonca ideálnym riešením je pridať si na skúter chrániče rúk. Rozdieľ spoznáš hneď po prvých metroch jazdy.

Nešetri na sebe. Vetruvzdorné doplnky Ti vedia spríjemniť jazdenie a ochraniť náchylné miesta na tele - napr. krk alebo kolená (ak sa rozhodneš jazdiť bez Termoscudu).

Ponuka produktov, ktoré nám spríjemňujú jazdu v chladnejších mesiacoch je veľa. Stačí si vybrať tie správne, štýlové.

Poď sa teda zazimovať spolu so CityRider Bratislava!

A pozor, ak si sa dostal až sem, mám pre Teba dobrú správu. Čím viac u nás nakúpiš, tým väčšiu zľavu dostaneš! Ak nakúpiš aspoň 2 položky od Tucano Urbano, DMD alebo REV'IT, automaticky dostaneš zľavu 10%. 3 položky? Tak to máš so zľavou až 15%! Pri 5 to bude až 20%!

Tešíme sa na Tvoju návštevu v predajni CityRider Bratislava!

Predchádzajúci príspevok Následujúci príspevok