Biltwell prilby 2018

25.Oct 2017, 18:09

Ani sme sa nenazdali a Biltwell prišiel s novými farbami svojich klasických prilieb Bonanza, Gringo a Gringo S. Z každého modelu nám pribudlo 5 nových farieb. Od dnešného dňa si ich môžeš predobjednať aj na našej stránke - Biltwell predobjednávky 2018!

Nové farby

Ak sleduješ značku Biltwell už dlhšie, určite si si všimol, že niektoré modely už kedysi boli v ponuke, resp. niektoré farby využili v predošlých modeloch. Z toho sa môžeme jedine tešiť, nakoľko taký veľmi obľúbený Gringo Bourbon si môžeš konečne objednať aj ako Gringo S model.


Staré modely

Momentálne sú k dispozícii takmer všetky modely z roku 2017, avšak aj tieto zásoby sa pomaly míňajú, preto, ak máš vyhliadnutú farbu z tejto sezóny, neváhaj, budú postupne nahradené novými modelmi. Klasické modely v čiernej lesklej, matnej a vintage bielej ostanú, samozrejme, stále dostupné.


Predobjednávka

Dostupnosť nových farieb očakávame koncom roka 2017, o ich presnej dostupnosti ťa budeme ešte informovať. Ak sa ti už teraz pozdáva niektorý model, neváhaj, sprav si objednávku na našom e-shope a buď medzi prvými, ktorí budú vlastniť jednu z týchto štýlových prilieb (je možné, že prvá várka dlho nevydrží). Všetky predobjednávky na nové modely dostanú poukaz na 1 priezor Biltwell za polovičnú cenu (priezor nemusí byť na objednanú prilbu).


Veľkosť prilieb si môžeš prísť vyskúšať k nám do predajne CityRider Bratislava.

Predchádzajúci príspevok Následujúci príspevok