EICMA 2017 - CityRider na výlete

14.Nov 2017, 20:51

Od 7. do 12. novembra prebiehala v Miláne celosvetová výstava motocyklov EICMA 2017. O tom, že je to mimoriadna akcia, svedčí aj fakt, že na tomto podujatí premiérujú modely najväčších výrobcov. Yamaha, Honda, Kawasaki a všetci ďalší vyžívajú pozornosť médií práve na tomto podujatí.

Pre vystavovateľov je zaujímavý aj počet návštevníkov, ktorý sa každoročne pohybuje na úrovni 500.000 (minimálne). Tí sa stratia na rozlohe vyše 250.000 m2, takže sa tam človek necíti až tak stiesnene. Porovnávať to s výstavou u nás, na Slovensku, nemá samozrejme zmysel. Otázkou je, že či sa oplatí spraviť si výlet do Milána kvôli výstave.

Na EICMA nájdeš novinky, nájdeš tu aj historické kúsky a samozrejme si spravíš prieskum aktuálnej ponuky na jednostopovej scéne. Nevýhodou je absencia veľkých, ale aj malých amerických a austrálskych značiek, ktoré by tohtoročnú výstavu oživili.

Nechápte ma zle, atmosféra je tam úžasná, v každej zo 7 hál je niečo zaujímavé. Keby mám fotiť všetko pekné a zaujímavé, pravdepodobne by mi nestačila ani 16Gb SD karta.


Rovnako ma veľmi potešili novinky od našich obľúbených značiek - Tucano Urbano, REV'IT , 100% a ďalších (najnovší katalóg Tucano Urbano už nájdeš aj na našej predajni) - budúci rok sa budeme obliekať ešte štýlovejšie a dokonca lacnejšie, takže je sa na čo tešiť.

V skratke, EICMA je veľkolepá výstava, na ktorej nájdeš všetko, čo potrebuješ a aj čo nepotrebuješ. Rozhodne to stojí za preskúmanie. Ísť tam na motorke je v novembri asi veľká výzva, no parkovné zadarmo je rozhodne lákavé :). Inak odporúčam lietadlom, bez auta sa tam človek nestratí.

Predchádzajúci príspevok Následujúci príspevok