Jazda na skútri v chladnom počasí

06.Oct 2016, 19:11

Dnes sa u nás na predajni zastavil jeden skútrista a počas svojej krátkej návštevy mi stihol pripomenúť jeden z našich hlavných dôvodov, prečo sme vlastne začali CityRider Bratislava.

,,Ja odmietam jazdiť v Bratislave autom ..."

PRESNE TAK! Je to jednoducho otrava. Zápchy, málo miesta na parkovanie, rôzne obmedzenia a nie je to zrovna eko- (-logické, -nomické). Michal si u nás kúpil Termoscud od Tucano Urbano a zanechal vo mne túto myšlienku, ktorá ma inšpirovala na dnešný outfit.

Základom tohto obdobia je Termoscud - skvelá vec/plachta/deka/termodeka (volaj to ako chceš). Nezabúdajte však popritom aj na vrchnú časť tela. Tú si dokážeš rovnako dobre ochrániť pred menej priaznivým počasím.

Ak ani Teba nebaví jazdiť po meste autom alebo si chceš predĺžit sezónu na skútri, inšpiruj sa dnešným outfitom.


Celoročná bunda Gulliver od Tucano Urbano je ideálna na zimné jazdy po meste. Odnímateľná podšívka, reflexné prvky, chrániče, mnoho vreciek.

REV'IT Regent H2O sú top. Teplé a suché nohy sú základom pohodlia.


High-level rukavice Hot Road od Tucano Urbano - vyrobené na zimu a dlhšie cesty. Vyhrievanie, pevné chrániče, koža.
Novinka už aj v našom obchode - Čierne KLMwear džínsy. Viac info na predajni.


Vadí Ti vietor? S nákrčníkom WB Fleece Collar máš po probléme.

Ak sa chystáš na dlhšie cesty, určite sa poisti ďalšou vrstvou - Termo spodné prádlo s vetruvzdornými vložkami. Pre dámy aj pánov.


Mnoho ľudí nebaví jazdiť v Bratislave autom. Ak však existuje šanca, ako si predĺžiť jazdenie aspoň o pár mesiacov, využi ju. Zastav sa u nás a zisti, aké máš možnosti.


Marek CityRider

Predchádzajúci príspevok Následujúci príspevok