The Distinguished Gentleman's Ride 2017

27.Aug 2017, 20:57

V nedeľu, 24. septembra 2017, sa opätovne uskutoční celosvetová jazda gentlemanov pod názvom The Distinguished Gentleman's Ride 2017. Organizovanie akcie na Slovensku si zas a znova zobrali na plecia chlapci z http://www.caferacers.sk , a to v Bratislave a Košiciach. CityRider Bratislava rovnako nezaháľa a spolu s Varsity Project sme sa rozhodli tento ročník tak trošku okoreniť. Viac sa dozvieš v článku nižšie.


Čo je vlastne DGR?

Hlavným zmyslom tejto akcie je, okrem samotnej jazdy, zvýšenie povedomia o rakovine prostaty a psychického zdravia u mužov. Vedel si, že ročne spácha samovraždu až 510.000 mužov? Rakovina prostaty je 2. najčastejšie zhubné ochorenie u mužov. Tieto čísla strašia organizátorov a mali by nás všetkých. Z nášho pohľadu vymysleli dokonalý spôsob, ako na tento problém upozorniť - stovky mužov v tých najlepších oblekoch na klasických motorkách sa stretnú v ten istý deň v najväčších mestách, po celom svete.

DGR 2016

Ako dopadol minulý ročník? 90 štátov, 505 miest, vyše 56.000 registrovaných jazdcov a k tomu všetkému vyzbieraných vyše 3.600.000,- USD. Všetky peniaze sú určené na podporu programov, ktoré sa zaoberajú liečbou a výskumom - ich zoznam si vieš pozrieť na ich stránke - https://www.gentlemansride.com/about/programs-we-f...


Ako sa môžeš zúčastniť?

Celá akcia má svoje pravidlá. Jednostopové motorové vozidlo v klasickom štýle, najlepší oblek, ktorý máš doma, svoje najlepšie správanie a úsmev. Registrácia síce nie je povinná, ani finančný príspevok, no je v záujme každého z nás nejakým spôsobom pomôcť a aj tak trošku zvýšiť povedomie o našom malom Slovensku vo svete. Všetky informácie nájdeš na oficiálnej stránke https://www.gentlemansride.com

Ako pomôžeme my?

Duel gentlemanov má svoje korene u vikingov, posledný duel sa oficiálne odohral v 19. storočí. V tomto prípade spúšťame spolu s Varsity Project duel medzi obchodmi - CityRider Bratislava vs Varsity Project. Cieľ je jasný, posnažíme sa férovým súbojom vybojovať čo najvyšší možný príspevok. Každý si vytvorí svoj tím a bude zháňať jazdcov, ktorí budú pod ním jazdiť. Potom je už na každom jazdcovi, či si nájde svojich sponzorov alebo dá príspevok vo svojom mene. Ďalšou možnosťou, ako prispieť, budú naše obchody. Či už nám ako zákazník necháš tringelt, dáš si u náš kávičku a hodíš dobrovoľný príspevok, všetky tieto prostriedky následne venujeme na podporu tejto skvelej akcie.

Nie sme konkurenti, bojujeme spolu proti sebe pre ten najlepší výsledok.

Tím CityRider Bratislava.

Tím Varsity Project.

Marek CityRider

Predchádzajúci príspevok Následujúci príspevok