Akcie August 2019 - čo nás ešte čaká?

13.Aug 2019, 16:20

Pripravili sme pre vás ešte niekoľko akcií na tento mesiac. Aby ste v tom mali prehľad a vedeli, čo vás na nich čaká, prečítajte si krátke popisy k jednotlivým akciám.


Night Ride - klasická nočná jazda po Bratislave a okolí, ktorá začne stretávkou v CityRider Bratislava o 19:00. Cieľ cesty sa dozvieš na mieste, no určite nenabeháš viac ako 60km.

Burn Fuel, Not Cells - neseď v piatok krčme, ale radšej vezmi svoj stroj na piatkovú jazdu. Táto jazda je viac o kecaní a zastávkach na nealko, ako o jazdení. Zakončenie je klasicky pri Starej Tržnici. Cestou sa zastavíme na našich a aj vašich obľúbených miestach.

Coffee Raiders - Loot Night - cieľ je jasný - získať čo najviac bodov. Po osobnom registrovaní budeš náhodne pridelený k druhému jazdcovi, s ktorým vytvoríte tím. Následne bude zverejnený zoznam vecí, ktoré budete musieť v určitom časovom úseku zohnať. Každá vec bude ohodnotená. Tím, ktorý získa najviac bodov, dostane hodnotnú cenu.

B.B.R. Apple Ride 2019 - kamaráti z Black Brew Riders prichystali tento rok opäť niečo nové a zaujímavé. Pridaj sa na cestu po južných cestách Slovenska a zaži noc pod hviezdami na dunajskej pláži. Čaká ťa cider od FOA a občerstvenie od Jägerky. Viac informácií nájdeš na Facebooku. Nezabudni, na túto akciu je nutné sa registrovať vopred.

SNP - 29.08.2019 si pripomíname výročie Slovenského Národného Povstania. To je sprevádzané voľnom v práci, preto si ráno veľmi radi privstaneme a spravíme si väčší výlet. Viac informácií čoskoro - program na celý deň.

Grill & Chill - ako spojiť motorky, hokej a streetwear? Jednoducho. V CityRideri organizujeme predstavenie značky Open Ice Hit Apparel. S hosťovaním nám pomôžu kamaráti z Fake Loyalty. Na programe bude nielen jazda, ale aj grilované dobroty a pivo. Viac informácií už čoskoro.

Predchádzajúci príspevok Následujúci príspevok