The Distinguished Gentleman’s Ride 2019

02.Sep 2019, 16:04

Ani sme sa nenazdali a o necelý mesiac tu opäť máme The Distinguished Gentleman’s Ride (,,DGR,,). Pre tých, čo túto akciu poznajú, kľudne preskočte nasledovný odstavec a tí, ktorí o ňom počujú prvýkrát, tak čítajte ďalej.

DGR2019 je celosvetová jazda na klasických a vintage motorkách s cieľom vyzbierať finančné prostriedky na výskum liečby a zvýšenie povedomia o rakovine prostaty a psychického zdravia u mužov. Jazdci nahodia svoje najštýlovejšie obleky, vyleštia svoje motorky a v nedeľu, 29.09.2019, sa vydajú na krátku jazdu mestom Bratislava. Predtým sa ale nezabudnite registrovať na Gentlemansride.com. Dozviete sa tam všetky dôležité informácie a najmä si tam spustíte účet, na ktorý môžete prispievať vy a vaši sponzori.

V CityRider Bratislava sa na tento event veľmi tešíme a veľmi radi pomôžeme chalanom z Cafe Racers SK prilákať čo najviac registrovaných jazdcov. Už tradične sa stretneme ráno pred jazdou v predajni, kde si dáme rannú kávičku, občerstvenie a doladíme si naše outfity. Ak cestujete z väčšej diaľky, kľudne si nechajte veci potrebné na cestovanie u nás.

Takže nečakaj, registruj sa a zapoj sa do tejto unikátnej akcie! Ďalšie informácie nájdeš na FB evente.

Predchádzajúci príspevok Následujúci príspevok