Are you ready girl?

08.Jun 2016, 18:42

Nemôžem tvrdiť, že som sa neinšpiroval kombináciou z minulého týždňa. Práve naopak, chcel som nájsť niečo podobné, ale zároveň určené pre dievčatá - motorkárky, skútristky, ľadvinky. Ako sledujem rôzne skupiny, je ich oveľa viac, ako som si myslel. Dámy a slečny, čo si sadnete za jednostopovú mašinu aj do práce, prípadne do mesta na kávu, mám tu pre vás:


Dámsku bundu Posiscion od Tucano Urbano - známu aj ako ,,myší kožíšek,,. Povrch z jemného nepravého semišu je ošetrený vodeodolnou vrstvou Teflonu. Aj keď tak na prvý pohľad nepôsobí, ide o motorkársku bundu s možnosťou vložiť si do nej chrániče na lakte a chrbát.

Na dámske rifle od KLMwear sa čakalo pomerne dlho, no už sú tu a môžete si ich prísť vyskúšať.

Ak nie si z cukru a jazdíš za každého počasia, určite ti odporúčam vodeodolné REV'IT Regent H2O. Klasické topánky, ktoré len tak nezničíš.


Z maximálnej výdrže zamierime na príjemné tenké rukavice na leto Eva Guant od Tucano Urbano. Kožená dlaň zabezpečí pohodlie, vrchná strana v lete zabezpečí, aby sa ti ruky nepotili.

Čo by to bolo za mestského jazdca bez poriadnej prilby? DMD Vintage Stripe - 70. roky, biely podklad, jemné farebné prvky.

Multifunkčná letná šatka Lagotto od Tucano Urbano.

Predchádzajúci príspevok Následujúci príspevok