From CityRider to 100 Sparks 2019

11.Jun 2019, 17:58

Predstav si takýto deň:

Ráno vstaneš, sadneš na motorku, ideš do lokálneho obchodu, kde ťa čaká čoko-malinový muffin a banana bread s kávičkou, noví, neznámi ľudia, s ktorými si po pár prehodených slovách začneš rozumieť a následne sa spoločne vyberiete na výlet cez pol Slovenska.

Predpokladaná dĺžka jazdy: 4 hod. Reálna dĺžka jazdy: 7 hod. Prídeš do cieľa, tam vidíš samé usmiate tváre, všetci ti mávajú a šoférom, ktorí dokončili jazdu sa nalieva nejaké to poldeci. Rozložíš stan, prezlečieš sa do suchého a ideš na pole.

Z poľa máš výhľad na krásny západ slnka, popritom začínajú horieť iskry a jazdci sa pripravujú, ani nie na závody, ako skôr priateľské jazdy. Žiadne časy, žiadne medaily, no aj tak vidíš, že si to všetci užívajú. Od starých crossiek, cez skútre a ČeZety, až po superšporty, všetci si skúšajú zajazdiť na 100Sparks.


Keď na konci zapália vatru a postupne sa všetci začnú uberať preč, nadobudneš pocit, že už je koniec. Ale to tak vôbec nie je. Pri hlavnom pódiu ťa čaká živá hudba, živí ľudia a ,,živá voda,,. Zabavíš sa podľa vlastného gusta, spoznáš nových ľudí, nakoľko o tomto tá celá akcia vlastne je.

Zobudíš sa v stane na to, že ti je neskutočne teplo. Slnko svieti a hreje od rána a ty sa tešíš na nový deň. Sused ti zaspieva Kde si včera bol od Romstar Vyškov a ty vieš, že dobrá nálada pokračuje.


Raňajky, kávička, jazda na novej Husqvarne Svartpilen 701 a …

Približne takto by vyzeral tvoj deň na 100sparks… Pridáš sa budúci rok?


Predchádzajúci príspevok Následujúci príspevok