CityRider Outfit - vodeodolné doplnky

17.Jul 2017, 18:48

Poznáš to, slnko svieti, obloha je modrá, ideálne počasie na jazdenie, ale ty máš povinnosti a potrebuješ skočiť do obchodu. Sadneš teda na motorku, že sa len trochu prevezieš a popritom skočíš do obchodu. Tých 500 m do obchodu samozrejme nechtiac natiahneš na 5 km, nech má tá jazda zmysel. V kľude si nakúpiš, vyjdeš von a zrazu dážď. Nepremoky máš z nejakého dôvodu doma a jednoznačne sa ti nechce čakať, kým prestane pršať. Čo s tým?

Našťastie máš so sebou REV'IT Overshirt Bison - ľahkú letnú bundu s Hydratex vrstvou, ktorá nepremokne a udrží ťa v suchu. Chrániče sú samozrejmosťou.

O svoje topánky REV'IT Rodeo sa poctivo staráš, takže vieš, že kým prídeš domov, udržia tvoje ponožky od Funny Sox a Varsity Project v suchu!

Pri tejto bunde odporúčam nosiť so sebou šatku. Je to predsa len bunda s košeľovitým tvarom, takže pri vyššej rýchlosti ti pod ňu nafučí.

Biltwell prilbou Lane Splitter dokázal, že vie robiť aj moderné prilby, ktoré sa hodia k čomukoľvek.

Je pravda, že taliansky raw denim, ktorý používajú v KLMwear nohaviciach, síce premokne, ale ty si si zabudol nepremoky, takže si to musíš pretrpieť. No dážď rozhodne nie je nič, čo by rifliam ublížilo.


Tucano Urbano batoh prišiel tento rok v štýlovejšom prevedení, no rozhodne neubral na praktickosti - kompletne nepremokavý + dostaneš k nemu aj pršiplášť.

Predchádzajúci príspevok Následujúci príspevok