Rides & Bites I.

27.Jul 2018, 18:01

Sobota, 21.07.2018, 13:00, CityRider Bratislava.

Nebol to veľký motozraz, ani veľká výstava motoriek, bolo to príjemné stretnutie kamarátov za jediným účelom, zajazdiť si. Ako ľudia postupne prichádzali, uvedomil som si, akí rozmanití jazdci sme sa stretli. Bok po boku tu parkoval skúter, moderný Vitpilen, monštrum Triumph Rocket, café racer a ďalšie.

Než sme vyrazili, pochutili sme si na domácom Cold Brew od Diamond Roastery, ktoré nám pripravil majster Slovenska v Aeropresse Jakub, za čo som mu veľmi vďačný (mimochodom, Jakub, kedy budú ďalšie?).

Cieľ jazdy bol až do momentu výjazdu v podstate neznámy, no veľmi rýchlo sme sa zhodli, kam pôjdeme.
Trasa: CityRider - Hainburg - Marchegg - Cahnov - Moravský Sv. Ján - Malacky - Stupava - Café Racer Fastfood.

Z jazdy toho nie je veľa na opisovanie, predpokladám, že mnohí z vás tieto okolité cesty poznáte. My sme to prefrčali pomerne rýchlo, aj napriek pomalšiemu článku skupiny, mne. Našťastie som chalanov vždy v obciach dobehol, takže skútristi, určite sa nabudúce pridajte!

Rides & Bites I. sme zakončili v Cafe Racer - príjemný podnik nachádzajúci sa na Krajinskej ceste, smerom do Podunajských Biskupíc. Kávička, vychladené nápoje, sendviče, burgre a najmä príjemný hostiteľ Rasťo. Veľmi ťažko sa nám odchádzalo, no začala sa ozývať búrka, tak sme nemali na výber.

Ešte raz ďakujem zúčastneným, Jakubovi za skvelé ColdBrew a Rasťovi za pohostenie. Teším sa na ďalšie jazdy.


Predchádzajúci príspevok Následujúci príspevok