Nemrzni v meste

16.Nov 2016, 18:19

Dnes je to cca rok, odkedy som si obliekol prvé KLMwear džínsy. Nosil som ich v lete, nosil som ich v práci, nosil som ich v piatok večer na pivko a nosím ich aj celú zimu.


Kvalitný denim je základ.

Prečo v lete? Ako som už spomínal v letnom blogu, jazda v krátkych nohaviciach sa mi vôbec nepozdávala. A keďže som na skútri jazdil aj do obchodu, ktorý je odo mňa 200m, mal som ich na sebe celé leto - bezpečnosť na prvom mieste.


V lete bolo síce 30 stupňov, ale pri 70 km/h Ti až také teplo nie je.

Prečo v práci? Aby som ich ukázal v obchode zákazníkom :). A najmä preto, lebo celý zmysel ich dizajnu je stavaný na tom, že sú na každodenné používanie, či už do práce alebo aj v piatok večer. Nikto nespozná, že máš motorkárske rifle.


Bezpečnostný prvok - hodí sa aj chodcom.

Prečo v zime? Okrem jazdenia, ktoré ma neustále baví aj v tomto počasí, je tu praktická pridaná hodnota. Sú teplé! Doteraz som pri nízkych teplotách vyťahoval spodky a nosil som ich zároveň s riflami, no teraz ich nepotrebujem. Teraz mám jedny kvalitné džínsy z hrubého surového denimu s kevlarovou podšívkou a som maximálne spokojný.

Ak ich máš, vyskúšaj si obliecť obyčajné rifle a choď s nimi von. Mňa vždy nepríjemne prekvapí zima. To v tomto som predtým fungoval? Už nikdy viac!


Kevlarová vrstva - dobrá vrstva.

KLMwear džínsy sú pre motorkárov od motorkárov, ale ja ich odporúčam pre všetkých. Sú to rifle s modernými strihmi, kvalitne spracované a najmä sa Ti zapáči to, že v zime sú vážne príjemne teplé.


Aj ,,ON,, si ich bol dokonca vyskúšať :)

Predchádzajúci príspevok Následujúci príspevok