Štramák na skútri

16.Jun 2016, 12:57

Štýlové a zároveň bezpečné sako na skútri? Tomu ver, že sa to dá! Pridaj si k tomu pekné jednoduché nohavice, bielu košeľu a môžeš ísť do práce, na rande, kam chceš. Všetci povedia: aha, aký štramák na skútri.


Športové sako Pignone od Tucano Urbano Ťa pred lejakom neochráni, ale nepremokavosť do 300 mm aspoň z časti poteší (akurát niekde zaparkuješ a prebehneš do kaviarne). Výhodou oproti bežnému saku je vetruvzdornosť a možnosť vložiť si doň chrániče na lakte a chrbát.

Je čierna, je matná. Drsná a elegantná zároveň. Európsky certifikát je samozrejmosťou. Príď sa na ňu pozrieť osobne - DMD Vintage Matt Black.

Ninja Messenger od Tucano Urbano je praktická taška cez rameno, ktorú si môžeš pripnúť okolo pása na pohodlnejšie jazdenie. Skrýva v sebe pršiplášť na tašku, priehradku pre NB a aj držiak na prilbu.


Kožené topánky REV'IT Ginza sú vhodné tak na chodenie ako aj jazdenie. Spevnená päta, spevnená špička a aj chránený členok.


Bojiš sa jazdiť bez rukavíc, ale v Tvojich Ti je teplo? Vyskúšaj letné rukavice Adamo od Tucano Urbano. Koža na spodnej strane, aby sa Ti nešmýkalo, elastická vrchná časť, aby Ti v lete prúdil cez ne príjemný vietor.

Nezabudni si pribaliť naše super kompaktné pršiplášte.



Šatka/bandana hovorí sama za seba.


Predchádzajúci príspevok Následujúci príspevok