Tie upršané dni.

24.Jun 2016, 18:21



Slnko svieti, teplomery ukazujú vysoké teploty a potíme sa na križovatkách. To však neznamená, že nezaprší. Po toľkých dňoch horúčav tie upršané dni prídu, či chceme, alebo nie. A presne na tieto dni Ťa môžeme pripraviť. Predstav si situáciu: ráno sa zobudíš s pocitom, že sa tešíš na jazdu, otvoríš okno a zrazu vidíš mraky a mierne prehánky. Ale ty chceš jazdiť, nechce sa Ti ísť v prepchatej MHD, ani hodinu čakať v preplnenom meste.


V takom prípade by si mal siahnúť po niečom vodeodolnom. Dámska bunda TINA, ale aj pánska verzia AGOS od TUCANO URBANO sú nepremokavé do 8.000 mm. Čo tento údaj znamená pre teba? Na bežné nosenie do mesta, keď spŕchne, postačuje 3.000 mm. Na skútri/motorke je podľa mňa 8.000 mm ideál, ktorý ťa udrží v suchu, keď sa spustí dážď.


Topánky od REV'ITu sú všetky pekné, štýlové. Tie s koncovkou H2O sú však aj vodeodolné. REGENT H2O aj ROYALE H2O sú unisex, takže vhodné pre dámy, aj pre pánov.


Prilby od TUCANO URBANO ešte nemali tú česť vyskytnúť sa v našej zostave, to však neznamená, žeby zaostávali. Ľahké prilby s priezorom, clonou proti slnku, s certifikátom a príjemnými farbami poskytujú všetko, čo skutočný CityRider potrebuje.


Rukavice MONTY TOUCH sú skôr zamerané na chladnejšie mesiace, avšak systém HYDROSCUD poteší presne v také upršané dni. Nano Backpack je presne ten typ veci, ktorú potrebuješ, keď ju nemáš pri sebe. Vďaka svojej veľkosti ju môžeš nechať pekne v kufríku.

Predchádzajúci príspevok Následujúci príspevok